Voor onderwijsprofessionals (vo en mbo) die voorlichting over risico’s en mogelijkheden van een tussenjaar voorafgaand aan een opleiding in het hoger onderwijs willen integreren in LOB, biedt NVS-NVL Academie de training ‘Doorstuderen of een tussenjaar? Help leerlingen en ouders op weg’. Deze training is ontwikkeld en wordt verzorgd door onafhankelijk tussenjaar-deskundige, jongerencoach gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding en initiatiefneemster van het TussenjaarKenniscentrum i.o. drs. Daniёlle Vogels.

Klik hier voor de tussenjaar-training voor onderwijsprofessionals van de NVS-NVL Academie. Ook met korting voor VvSL-leden.

Zonder dat hiervoor kosten aan scholen worden berekend, verzorgt drs. Daniёlle Vogels op locatie Workshop Tussenjaarplan voor scholieren die een tussenjaar overwegen en voor de invulling hiervan een plan willen maken in samenwerking met hun ouders.

Voor uitleg over Workshop Tussenjaarplan op locatie zonder kosten voor school klik hier.

Drs. Daniёlle Vogels heeft lezingen, workshops en trainingen gegeven aan scholieren, ouders en onderwijsprofessionals van o.a.:
Decanenkringen Groningen, Zuid- en Midden Limburg, Den Haag eo , Friesland, Nijmegen eo, West-Brabant, Rotterdam eo
Zernike College Groningen
Bernard Lievegoed School Maastricht
Rijnlands Lyceum Oegstgeest
Kandinsky College Nijmegen
Hofstad Lyceum Den Haag
GSR Rotterdam
Koningin Wilhelmina College Culemborg
Helicon Nijmegen
SG Canisius Almelo
Ashram College Alphen aan den Rijn
Almere College
Marne College Bolsward